Despre noi

Misiunea www.centru-auto.ro este de a deveni cel mai bun prieten a caselor de expditie si a firmelor de tranport, punandule la dispozitie mai multe module care le faciliteaza operatiunile de transport, optimizarea timpului de lucru si care ii ajuta sa-si creasca afacerea. Prin know-how-ul strans pe parcursul timpului si prin experienta partenerilor nostri, aplicatia creata iti pote duce afacerea la un alt nivel.

Aplicatie a fost realizata in scopul de a urmari activitatea firmelor de transport, logistica si a caselor de expeditie.

centru-auto.ro este o aplicatie care va ajuta sa imbunatati managementul activitatii de zi cu zi ceea inseamna expeditii si transporturi.

Echipa din spatele aplicatiei tine legatura stransa cu partenerii sai prin formularul de contacat cat si prin chat-ul pus la dispozitie in site.

Tot odata intentia noastra este de a crea o comunitate de tranportatori si case de expeditii care sa fie strans legata intre acestia prin aplicatie.

www.centru-auto.ro apartine societatii Sc Blirowin Company Srl cu sediu social str. Principala, Nr. 623, Vutcani, Vaslui, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J37/101/2012, CUI: RO30033786.